2014 m. lapkričio 29 d., šeštadienis

Pusryčių blynai

Labai purūs, labai minkšti, labai skanūs, tiesiog tobuli blynai, kurie primena pyragėlius.
P.S. niekada nekepu iš vienos porcijos, nes dingsta akimirksniu.


130 g miltų
200 ml pieno
1 kiaušinis
2 a.š. kepimo miltelių
sodos (ant peilio galo)
40 g sviesto
30 g cukraus
žiupsnelis druskos

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, soda, cukrumi ir druska. Kiaušinį išplakti iki putų. Supilti pieną. Plakant palengva suberti sausų produktų mišinį, supilti ištirpintą sviestą. Gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Skanaus!


1 komentaras:

  1. Labai graži blynų spalva - visai kaip amerikietiški. Labai mėgstu tokius :)

    AtsakytiPanaikinti