Kadangi orai vėsta, tai pats laikas pradėti kaupti apsauginį sluoksnį ir ruoštis žiemos speigams. O tam puikiai tinka pikantiška mišrainė su įvairiomis variacijomis. Dar nespėjau atsivalgyti Džiuljetos varianto, bet nugirstas Ritos patobulinimas su virtomis morkomis suintrigavo ir nenuvylė. Gaunasi labai švelni, soti ir graži mišrainė.
Kiaušiniai,
fermentinis sūris,
virtos morkos,
krapai ir petražolės,
druska ir pipirai,
česnakas,
majonezas
Kietai virtus kiaušinius ir morkas sutarkuoti burokine, o česnaką ir sūrį - smulkesne tarka. Suberti kapotus žalumynus, druską, pipirus (pagal skonį) ir įdėjus majonezo viską gerai išmaišyti. Tepti ant skrudinto batono ir valgyti.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą