2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Šiltos vištienos kepenėlių salotos

Mano salotų odisėja sėkmingai tęsiasi. Šįkart - šiltos, sočios ir su pamirštomis vištienos kepenėlėmis.

Virtas burokėlis,
salotų lapų mišinys,
vištienos kepenėlės
1 kiaušinis,
keletas šaukštų kukurūzų miltų,
prieskoniai,
sviestas/aliejus kepimui

Burokėlį supjaustyti ir kartu su salotų lapais sudėti į lėkštę (galima dar pašlakstyti mėgiamu užpilu). Vištienos kepenėles paprieskoniuoti, merkti į kiaušinio plakinį, tada apvolioti kukurūzų miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje ar svieste. Dar karštas kepenėles dėti ant pasiruoštų salotų ir iškart patiekti.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą