2015 m. rugpjūčio 9 d., sekmadienis

Tortas "Pančo"

Yra toks tortas "Pančo", kuris iš pirmo žvilgsnio reikalauja nemažai laiko, arba kitaip sakant terlionės. Jam reikia šviesaus ir tamsaus (arba marmurinio) biskvito, kremo (dažniausiai plakta grietinė+cukrus+citrina) ir priedų (švieži/konservuoti/džiovinti vaisiai, uogos, riešutai, sėklos) pagal skonį ir nuotaiką. Viskas kaip ir paprasta, bet jo surinkimas užima laiko, nes dalį biskvitų reikia supjaustyti kvadratiniais gabalėliais, mirkyti į grietinės kremą ir sukrauti kūgį ant kito biskvito pagrindo (pagūglinkit, yra labai gražių variantų), aptepti likusiu kremu ir papuošti tirpintu šokoladu. Bet galima nueiti lengvesniu keliu: nusipirkti biskvitus parduotuvėje arba panaudoti likusius biskvitų gabalus nuo kokių nors kitų kepinių. Mano "Pančo" pagamintas būtent iš biskvito likučių, su gelsva karamelinio kremo kepure ir su konservuotais ananasų gabaliukais. Nesigavo toks super gražuolis, bet naminiam suvartojimui labai tiks :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą